Participants

Entitats participants del projecte:

Per poder oferir una varietat esportiva de qualitat i diversa, contem amb el recolzament de diferents entitats que pertànyen al barri de Sants. La connexió entre l'esport i la gent jove que desitgem neix d'una agrupació inicial entre els clubs de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. A continuació exposem el llistat de cadascuna de les entitats amb la seva informació corresponent.


ACE SANSUR Futbol Sala

Modalitats esportives que oferim: Fútbol sala i voleibol

Any de fundació: 1979

Color corporatiu: Blau i Blanc

Adreça de la seu social: Passatge Andalusia 9-08014

Adreça de les instal·lacions: CEM Espanya Industrial-Parc Espanya Industrial s/n -08014 Barna / Pista Santa Maria de Sants- Plaça Bonet i Moixi 5-08014-Barna.

Edat i gènere a qui ens adrecem: 4,5,6 anys: Menudets / 7 anys: Menuts / 8,9 anys: Benjamins / 10,11: Alevins / 12,13: Infantils (Mixte) / 14,15: Cadets / 16,17,18: Juvenils / 19+: Seniors / Voleibol escolar a partir de 9 anys (Mixte)

Filosofía de l'entitat: Objetius Generals: -Conèixer, comprendre i ensenyar. -Fer esportistes i persones íntegres. -Promoure valors com el respecte, humilitat, companyerisme i disciplina.

On competim: Petis 4 a 6 anys entrenen. De 7 a 15 CEEB Seniors FCFS Cat Nacional

Pàgina web: https://www.acesansur.com/

Xarxes Socials:


Club Esportiu Sants Gimnàstic

Modalitats esportives que oferim: Gimnàstica artística femenina

Any de fundació: 2014

Color corporatiu: Lila

Adreça de la seu social: Carrer Melcior de Palau, 155, 08014 Barcelona

Adreça de les instal·lacions: Carrer Melcior de Palau, 155, 08014 Barcelona

Edat i gènere a qui ens adrecem: Oferim entrenaments per a nens i nenes entre 3 i 14 anys

Filosofía de l'entitat: Ensenyem aquest esport des de la base donant importància a l'aprenentatge vers un entorn amb valors, com el companyerisme, l'esforç i el sentiment de pertànyer a un grup així com l'esportivitat i la constància en la dedicació a aquest esport per assolir els objectius proposats a l'inici del curs.

On competim: Participem a les trobades del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona sempre amb l'objectiu d'oferir al nostre alumne la possibilitat de relacionar-se amb altres clubs i fer activitats diferents al nostre dia a dia. .

Xarxes Socials:


Club Ciclista Catalunya Barcelona

Modalitats esportives que oferim: Ciclisme

Any de fundació:1946

Color corporatiu: Lila i Groc

Adreça de la seu social: Carrer Daoíz i Velarde 30, Sants-Montjuïc

Adreça de les instal·lacions: Carrer Viriat, Sants-Montjuïc

Edat i gènere a qui ens adrecem: Nens i nenes d’entre 5 i 16 anys.

Filosofía de l'entitat: La formació no s'aplica en funció de l'edat de l'alumne, sinò que partim de la seva capacitat de comprensió i treball. En les categories primerenques, l'objectiu principal és ensenyar als nens i nenes a adquirir habilitat amb la bicicleta i ensenyar-los les diferents tècniques, des de la més elemental de pedaleig fins a les més complexes o la circulació en grup. En deixar l'Escola ja han assimilat totes les matèries i estan en disposició d'afrontar nivells d'exigència més elevats.

On competim: Federació Catalana de Ciclisme

Pàgina web: https://clubciclistacatalu.wixsite.com/cccatalunya

Xarxes Socials:


Club Gimnàstic Barcelona

Modalitats esportives que oferim: Gimnàstica artística femenina

Any de fundació: 2012

Color corporatiu: Blau i Blanc

Adreça de la seu social: Carrer Carreras i Candi 30 local 1

Adreça de les instal·lacions: Carrer Carreras i Candi 30 local 1

Edat i gènere a qui ens adrecem: (Femení) De 3 anys en endavant (sense limitació d'edat). Baby Gym: 3-4-5 anys / Iniciació 1-2-3-4, dels 6 anys en endavant segons edats. Grup de veteranes, a partir dels 16 anys en endavant (diversos nivells). Competició escolar federada, dels 5 anys en endavant. Competició federada de nivell mig i alt nivell a partir del 6 anys. Alt rendiment.

Filosofía de l'entitat: Tenim com a principal objectiu la promoció de la gimnàstica artística femenina així com el de fer de l’activitat esportiva una eina indiscutible per mantenir-se saludable i gaudir de l’esport amb el que totes nosaltres ens sentim identificades. La nostra filosofia esportiva encaixa en l'objectiu de fer gaudir a tothom amb la gimnàstica però tenint en compte les singularitats de cada gimnasta i intentant assolint el màxim potencial de totes elles, tenint en compte la seva voluntat i desitjos.

On competim: El Club Gimnàstic Barcelona participa en competicions Federades (Federació Catalana de Gimnàstica i Real Federación Española de Gimnasia) des de les categories d'edat escolar, passant per les categories de Base i fins arribar també a les categories de Via Olímpica. El CGB es troba a 3a divisió nacional per equips en el circuit Liga Iberdrola Gimnasia Artística Femenina a més, una de les nostres gimnastes es troba a l'èlit, becada per entrenar al CAR de Sant Cugat ja ha participat a diversos internacionals, el darrer al mundial junior. A més a més, amb els grups d'escola (que no fan competició federada) es realitzen tornejos amistosos i diverses exhibicions.

Pàgina web: https://www.clubgimnasticbarcelona.com/es/home

Xarxes Socials:


Club Beisbol Barcelona

Modalitats esportives que oferim: Beisbol i Softbol

Any de fundació: 2012

Color corporatiu: Blau i Vermell

Adreça de la seu social: Carrer Berlín 34 08014

Adreça de les instal·lacions: Carrer Pierre de Coubertin nº9 08038 Barcelona

Edat i gènere a qui ens adrecem:Beisbol Nenes i Nens Sub 10 Sub 12 Sub 14 Sub 16 Sub 18 Senior

Filosofía de l'entitat:- Accés a l´esport de totes les edats - Integració Social

On competim: Campionats de Catalunya i d' Espanya de Clubs de totes les categories

Pàgina web: https://www.bateando.com/

Xarxes Socials:


Gòtics Rugby Club

Modalitats esportives que oferim: Rugby

Any de fundació: 1984

Color corporatiu: Blau

Adreça de la seu social: Carrer Noguera Pallaresa 13, bxos 2ª 08014 Barcelona

Adreça de les instal·lacions: Camí de la Foixarda 20-26 08038 Barcelona

Edat i gènere a qui ens adrecem: Nens, nenes, nois i noies d'entre 4 a 18 anys

Filosofía de l'entitat: - El nostre projecte té com objectiu fer una escola de valors mitjançant la pràctica del rugby.

On competim: Fins a la categoría sub12 els diferents clubs organitzem trobades per fomentar el plaer de jugar a Rugby. A partir dels 14 participem en les lligues organitzades per la Federació Catalana de Rugby.

Pàgina web: http://www.gotics.com/

Xarxes Socials:


Unió Esportiva de Sants

Modalitats esportives que oferim: Fútbol masculí i femení / Diferents modalitats d'atletisme, cursa, llançament i salt.

Any de fundació: 1922 / 2012

Color corporatiu: Blanc i verd

Adreça de la seu social: Carrer Riego, 2. 08014 Barcelona

Adreça de les instal·lacions: Barcelona - CEM La Bàscula c/ Foc,132. 08038 Barcelona - Camp Municipal d'Ibèria c/Mare de Deu de Port, 205-209. 08038 Barcelona - Estadi Municipal Joan Serrahima c/ del Polvorí, 3-7. 08038 Barcelona Atletisme: - Estadi Municipal Joan Serrahima c/ del Polvorí, 3-7. 08038 Barcelona

Edat i gènere a qui ens adrecem: Nois i noies entre 4 i 18 anys en el fútbol base i després un amateur masculí i un altre femení. Atletisme: Nois i noies entre 4 i 18 anys

Filosofía de l'entitat: - Conèixer i dur a terme la pràctica esportiva. - Conèixer la normativa de cada disciplina. - Créixer en valors esportius i personals.

On competim: - 4-6 Competeixen a la Lliga CADECA. - 6-18 Competeixen a la liga de la Federació Catalana de Futbol. - 10-11 A vegades competeixen a la lliga del Consell Escolar (CEEB). Atletisme: - 4-17 Competeixen al cros que organitza en Consell Escolar (CEEB). - 4-18 Competeixen en curses i proves que organitza la Federació Catalana d'Atletisme. Atletisme: - 4-17 Competeixen al cros que organitza en Consell Escolar (CEEB). - 4-18 Competeixen en curses i proves que organitza la Federació Catalana d'Atletisme.

Pàgina web: http://www.uesants.cat/

Xarxes Socials:


JAC Sants

Modalitats esportives que oferim: Bàsquet

Any de fundació: 1935

Color corporatiu: Lila i groc

Adreça de la seu social: Carrer Ferreria, 18 08014

Adreça de les instal·lacions: Poliesportiu Espanya Industrial, La Bordeta, Escola Proa

Edat i gènere a qui ens adrecem: Noies i nois des dels 5 fins als 30 anys

Filosofía de l'entitat: Club basat en la idea de transmetre els valors de l'esport com companyerisme, superació, esforç i sacrifici. El club vol competir a un bon nivell en l'àmbit català i procurar tenir una estructura e idea de cantera clara.

On competim: Federació Catalana de Bàsquetbol

Pàgina web: https://www.basquetcatala.cat/club/26

Xarxes Socials:


Club Bàsquet Institució Montserrat (BIM)

Modalitats esportives que oferim: Bàsquet

Any de fundació: 1930

Color corporatiu: Lila clar i fosc

Adreça de la seu social: Carrer de Cros, 6-8, 08014 Barcelona

Adreça de les instal·lacions: Carrer de Cros, 6-8, 08014 Barcelona

Edat i gènere a qui ens adrecem: De 3 a 18 anys. Nois i noies. Escola de Bàsquet Conèixer les regles i les bases tècniques i tàctiques per a la pràctica del bàsquet. Participació en les trobades oficials de la FCBQ. EDAT: PS, 1r i 2n de primària HORARI: Dilluns i dimecres de 17:00 a 18:30. Premini a Cadet: Desenvolupament i millora dels diferents aspectes tècnics i tàctics d'aquest esport. Participació en les lligues recreatives organitzades per la FCBQ i pel CEEB. EDAT: 3r, 4t, 5è i 6è de primària, 1r i 2n de ESO. Sots-21: Aprofundiment i millora dels diferents aspectes tècnics i tàctics d'aquest esport. Participació en les lligues oficials de la FCBQ. EDAT: A partir de 3r de ESO.

Filosofía de l'entitat: Amb el bàsquet com a mitjà fomentem entre nenes i nens la convivència, l'esforç, la superació personal, la solidaritat i l'esport d'equip amb especial èmfasi en el joc net i respecte al contrari. Creiem que formant un jugador formem una persona.

On competim: Participació en les lligues recreatives organitzades per la FCBQ i pel CEEB.

Pàgina web: https://clubbim.cat/

Xarxes Socials:


Societat Esportiva Mercat Nou Magòria

Modalitats esportives que oferim: Fútbol 7 i Fútbol 11

Any de fundació: 1947

Color corporatiu: Taronja i blau

Adreça de la seu social: Carrer Daoiz i Velarde 30 08028 Barcelona

Adreça de les instal·lacions: Camp de Futbol de L´Energia C/ de l´Energia 25-35 08038 Barcelona

Edat i gènere a qui ens adrecem: Nois i noies de 4 a 18 anys i sèniors i veterans de més de 30 anys

Filosofía de l'entitat: Formació de nens i nenes en la pràctica del fútbol amb valors esportius.

On competim: Federació Catalana de Futbol i CEEB

Pàgina web: http://www.mercatnou.cat/

Xarxes Socials:


Club Esportiu Mediterrani

Modalitats esportives que oferim: Waterpolo, natació, natació amb aletes, natació sincronitzada, fútbol sala, karate, judo, ballet, esquaix, triatló, atletisme i activitats dirigides

Any de fundació: 1931

Color corporatiu: Verd i blau

Adreça de la seu social: Carrer begur 44-52

Adreça de les instal·lacions: Carrer begur 44-52 i Carrer regent mendieta 14-20

Edat i gènere a qui ens adrecem: Nois i noies de totes les edats.

Filosofía de l'entitat: És un club esportiu al servei de l'esport que té com a finalitat bàsica el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l'activitat física i esportiva de diversos esports i especialment la natació, per la qual cosa, s'afilia a la federació catalana de natació. També té entre els seus objectius facilitar als seu associats el desenvolupament d'activitats esportives, socials i culturals.

On competim: Competicions nacionals i internacionals, Real Federación Española de Natación RFEN, Real Federación Española de Karate RFEK, Federación Española de Actividades Subacuáticas FEDAS, Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques FECDAS, LEN Lliga Europea de Waterpolo, Federació internacional de natació FINA, Federació Catalana d'Atletisme, Federació Catalana d’Esquaix, Federació Catalana de Triatló, Federació Catalana de Natació FCN i al Consell de l’Esport Escolar de Barcelona CEEB

Pàgina web: https://clubesportiumediterrani.com/

Xarxes Socials:


Club Bàsquet Ateneu Montserrat (BAM)

Modalitats esportives que oferim: Bàsquet

Any de fundació: 1928

Color corporatiu: Blau

Adreça de la seu social: c/Torre Damians, 6 Ateneu Montserrat Escola Joan Pelegrí

Adreça de les instal·lacions: c/Torre Damians, 6 - Ateneu Montserrat Escola Joan Pelegrí Parc Espanya Industrial CEM Escola Francesc Macià

Edat i gènere a qui ens adrecem: Noies, Nois, dones i homes de 6 fins 70 anys

Filosofía de l'entitat:El Bàsquet Ateneu Montserrat (BAM) té com a objectius assolir el més alt nivell competitiu en les diferents categories en què participa, ensems que formar en valors el jovent i totes les persones que l'integren, fomentant la participació i la pràctica del nostre esport i respectant sempre les normes de la competició. El BAM vol atraure cap a l'esport les noies i els nois del nostre entorn, així com persones apassionades pel bàsquet que ens ajudin a crear les millors condicions per a què cadascú assoleixi el seu màxim potencial individual i col·lectiu, en el marc d'un club obert, acollidor, proper a tothom i sensible amb la diversitat. Per aconseguir-ho, prenem com a guia aquests valors: - La honestedat i la integritat en totes les nostres relacions, pràctiques i decisions. - El respecte pels individus, les seves opinions, els seus rols, els seus gèneres i per la diversitat. - El compromís, per honorar el joc, l'esportivitat i el treball en equip. - La passió, per gaudir de cada instant dels entrenaments, dels partits i de la companyonia de l'equip. - L'esforç, individual i col·lectiu, per aconseguir la victòria com a conseqüència del bon joc.

On competim: Federació Catalana de Basquetbol Consell Esport Escolar Barcelona

Pàgina web: https://www.basquetbam.cat/

Xarxes Socials:


Club Esportiu Handbol BCN Sants

Modalitats esportives que oferim: Handbol

Any de fundació: 1992

Color corporatiu: Negre i Blanc

Adreça de la seu social: Carrer Olzinelles 36, 3r, 08014 Barcelona

Adreça de les instal·lacions: Poliesportiu Municipal de l'Espanya Industrial, Poliesportiu Municipal de la Bordeta, Pavelló de la Bàscula, Poliesportiu La Marina.

Edat i gènere a qui ens adrecem: Nens i nenes des dels 4 anys fins a sènior, però a les categories a partir de cadet (14-15 anys) ja ha de ser gent que ja ha jugat, ja que és necessària una experiència prèvia.

Filosofía de l'entitat: - No excloure a ningú d'iniciar-se en la pràctica de l'handbol i propiciar la participació de tothom que en vulgui jugar. - Ser el màxim competitius, però mantenint com a criteri una pedagogia d’aprenentatge esportiu que permeti el desenvolupament personal. - Educar en els valors de l’esport, principalment en: esforç, compartir, compromís, respecte, col·laborar.

On competim: CEEB des de prebenjamí fins a prealeví masculí, des de qui hi ha competició femenina escolar participen al CEBLLOB i a partir d'aleví participen en competició federada (FCH)

Pàgina web: https://www.bcnsants.cat/

Xarxes Socials:


Club Petanca Sants

Modalitats esportives que oferim: Petanca

Any de fundació: 1985

Color corporatiu: Verd i blanc

Adreça de la seu social: Carrer de Sants, 79

Adreça de les instal·lacions: Parc de la Espanya Industrial

Edat i gènere a qui ens adrecem: Juvenils i masculí +18 anys fins 90

Filosofía de l'entitat: La nostre entitat té com ideal la formació i la difusió de l'esport de la Petanca des de l'escola fins el final de la vida d'un esportista, posant a l'abast aquest esport per a tothom. Actualment compta amb més de 120 socis i tres equips sèniors i juvenils amb categories de 1a, i 2 a 4a, ademés que participen en competicions nacionals com campionats de Catalunya i d'Espanya e internacionals.

On competim: Federació Catalana de Petanca. Competim a nivell nacional e internacional.

Xarxes Socials:


Club Esportiu Màgic Sants Futsal

Modalitats esportives que oferim: Fútbol Sala

Any de fundació: 2009

Color corporatiu: Groc i negre

Adreça de la seu social: Tinent Flomesta, 20 principal 3a 08014 Barcelona

Adreça de les instal·lacions: Poliesportiu Espanya Industrial, La Bordeta, La Bàscula, Escola Proa, Escola Sopeña Barcelona

Edat i gènere a qui ens adrecem: Fútbol sala base i sèniors, dels 6-7 als+18 anys tant masculí com femení

Filosofía de l'entitat: Tal i com diu el nostre lema, la nostra passió no depèn de victòries. A banda de competir i per fer créixer l'entitat, la nostra filosofia es basa en formar persones a través dels valors que l'esport ens dóna: esportivitat, respecte, companyerisme, compromís, esforç, dedicació, etc. Volem ser un club de futbol sala referent al barri, per això cuidem molt la nostra identitat: volem acollir i que els esportistes tinguin un sentiment de pertinença amb l'entitat.

On competim: Competim a la Federació Catalana de Futbol (FCF) i també al CEEB.

Pàgina web: https://www.magicsants.cat

Xarxes Socials: